soni HEXAGON, sesemilimi ve oda akustiğinin optimizasyonu için altıgen bir akustik elemandır. Görsel olarak çekici renkli dekoratif keçe ile lamine edilmiş beyaz polyester keçeden oluşur. Geometrik sesemiciler iki farklı kalınlıkta mevcuttur - fikirlerinize göre bireysel bir oda tasarımı için.
Oda akustiğinde gözle görülür bir iyileştirme için, ses yutuculu bir odada tavan / duvar yüzeylerinin yaklaşık %30-50'sinin kaplanmasını öneririz. Akustik elemanları eşit olarak dağıtmak en iyisidir. Bu, odanın genel olarak daha az yankılanmasını sağlar. Özellikle ofislerde, çağrı merkezlerinde, giriş alanlarında veya toplantı odalarında daha keyifli bir atmosfer ve daha düşük gürültüseviyesi sağlayan soni HEXAGON eklenerek konuşma anlaşılırlığı artırılır.
soni HEXAGON, DIN EN ISO 13501 ve DIN 4102 (alev geciktirici) uyarınca yapı sektörü için gerekli yangın standartlarını karşılar. Bu, soni HEXAGON'u ses seviyesinin düşürülmesi ve aynı zamanda yangından korunma yönetmeliklerine uyulması gereken her yerde duvar kaplaması olarak güvenle kullanabileceğiniz anlamına gelir.
soni HEXAGON'u pürüzsüz ve temiz yüzeylere yapıştırmak için soni ÖZEL YAPIŞTIRICI ürünümüzü öneriyoruz. Tam yüzey yapıştırma istenmiyorsa, soni VELCRO BANT, akustik elemanların güvenli bir şekilde tutulmasını sağlar.
Teknik veriler
Akustik özellik:
ses sönümleyici
Bilgi:
- Farklı lotlar arasında çok az renk farklılıkları olabilir, bu da bir şikayet nedeni teşkil etmez.
Ebat:
462 x 400 mm
Kalınlık:
50 mm 30 mm
Renk:
açık gri greige mavi koyu gri kırmızı bej pembe yeşil turuncu
Temel malzeme:
polyester dokunmamış kumaş
Uygulamalar:
Yaşam alanı | merdiven boşluğu Kreş | anaokulu | okul Ses stüdyosu | prova odası Ofis | çağrı merkezi
Güçlü bir şekilde yapışan Velcro bant: PES Keçe bazlı akustik ürünlerin kolayca montajı için. (Yalnızca duvara montaj için)
soni VELCRO BANT, soni COMFORT , soni CIRCLEveya soni HEXAGON gibi akustik ürünlerin yapıştırılması için idealdir.
Cırt cırtlı şeridi istediğiniz uzunlukta kesin ve cırt cırtlı tarafı akustik ürünün keçe yüzeyine sıkıca bastırın. Daha sonra koruyucu filmi soyun ve duvarda istediğiniz yere yapıştırın. Bu sayede akustik ürünü gerektiğinde her an değiştirebilirsiniz.
Velcro bant için uzunluk önerisi: Güvenli bir tutuş için Velcro bandı yaklaşık olarak akustik ürünün genişliği uygulayın.
soni ÖZEL YAPIŞTIRICI, özellikle melamin ve poliüretan sünger olmak üzere açık hücreli malzemelerle yapılan ses yalıtımı ile akustik elemanların noktasal ve tam yüzey yapıştırma işlemleri için ideal akustik yapıştırıcıdır.
Solventsiz ve stabil özellikteki soni ÖZEL YAPIŞTIRICI; beton, sıva, duvar, çimento ve ahşap gibi inşaatta yaygın olarak kullanılan alt tabakalara mükemmel bir şekilde yapışır. Açık hücreli köpük tabakalarımız, elastoplastik, tek bileşenli polimer yapıştırıcı ile doğrudan duvara veya tavana yapıştırılabilir. Lütfen "işleme talimatları" adlı bilgi formumuza da dikkat ediniz.
soni ÖZEL YAPIŞTIRICI'mızı isteğe bağlı olarak 310 ml içerikli tekli kartuş veya 6 ya da 12'lik set olarak alabilirsiniz.
İpuçları:
soni ÖZEL YAPIŞTIRICI, polietilen köpükler için (ör: soni RESIST) uygun değildir ve çocukların eline geçmemelidir!
soni Sabitleyici: akustik ürünlerin kolay montajı için. soni ELEMENT, soni PROTECT veya soni COMFORT gibi akustik ses emicileri sabitlemek için mükemmeldir.
Koruyucu filmi çıkardıktan sonra, soni Sabitleyiciyi akustik elemana yapıştırın ve duvardaki, örneğin bir kanca çivisine (gönderime dahil değildir) tutturun.
Kendinden yapışkanlı ve güçlü tutuşa sahip sabitleyici.
Boyut: 4,5 x 4,5 cm + kuşgözü
Sabitleyici başına yük kapasitesi: maks. 1 kg
soni VLD keçe bantlarımız, renkli akustik ürünlerimizde kenarları düzgün bir şekilde bantlamak veya derzlerin üstünü bantlamak için idealdir.Çekici moda renklerde güzel yüzeyleri ile yapışkan bantlar, el sanatları veya dekorasyon için de popülerdir.Yapışkan bantlar, soni COLOR, soni COLOR RD, soni ELEMENT, soni MASA SEPARATÖRÜ veya soni SEPARATÖR ses emicilerimizle aynı renklerde mevcuttur.soni VLD keçe bantlarımız, yüksek yapışma gücü ve dayanıklılıklarıyla öne çıkar. Serilmiş ince kumaş, gerilmeye karşı koruma sağlamak için kullanılır.
soniflex köpük spiralleri (24 adet)
Spiraller minimum 50 mm kalınlığa sahip akustik panelleri asmak için uygundur.
soniflex köpük spiralleri, ses emici plakalara kolayca vidalanabilir ve halkalar kullanılarak gerilmiş bir tel halata veya kancalara asılabilir. Uçlar ayrıca bükülerek açılabilir ve kanca olarak kullanılabilir.
Boyutlar: çap 15 mm, toplam uzunluk 80 mm, dönüş uzunluğu 69 mm.
soni CIRCLE, ses emilimi ve oda akustiğinin optimizasyonu için dairesel bir akustik elemandır. Modern, modaya uygun renklerde görsel olarak çekici bir dekoratif keçe ile lamine edilmiş beyaz bir polyester keçeden oluşur. Ses emiciler iki farklı boyutta mevcuttur - fikirlerinize göre bireysel bir oda tasarımı için.Bir odanın taban alanında %30'luk bir doluluk, oda akustiğini önemli ölçüde iyileştirir. soni CIRCLE'ın montajı yankılanmayı azaltır, bu da özellikle ofislerde, çağrı merkezlerinde, giriş alanlarında veya toplantı odalarında daha hoş bir atmosfer ve daha düşük gürültü seviyesi sağlar.soni CIRCLE, DIN EN ISO 13501 ve DIN 4102 (alev geciktirici) uyarınca yapı sektörü için gerekli yangın standartlarını karşılar. Bu, soni CIRCLE'ı ses seviyesinin düşürülmesi ve aynı zamanda yangından korunma yönetmeliklerine uyulması gereken her yerde duvar kaplaması olarak güvenle kullanabileceğiniz anlamına gelir.Soni CIRCLE'ı pürüzsüz ve temiz yüzeylere yapıştırmak için soni ÖZEL YAPIŞTIRICI ürünümüzü öneriyoruz. Alternatif olarak, akustik emici, iyi yapışan soni VELCRO BANT ile duvara sabitlenebilir.
soni COLOR – Modern iç tasarım ve optimum akustik için renkli akustik emiciler
soniflex akustik paneller: Tasarım ve işlevselliğin buluşması
soni COLOR akustik emici, çekici trend renklerde ince yapılı keçe yüzey ile kaplanmış yüksek kaliteli beyaz polyester keçeden oluşur. Böylece estetik tasarım ve etkili ses emilimi, rahat bir atmosfer ve akustiğin eşit derecede önemli olduğu odalar için mükemmel bir çözüm oluşturur.
Dekoratif soni COLOR akustik panellerle ofisler, kreşler, sınıflar, toplantı odaları veya yaşam alanlarında konsantrasyonu, iletişimi ve konforu artıran hoş bir oda akustiği yaratabilirsiniz.
Şık ve hoş oda akustiği
Ses emici keçe ve açık gözenekli keçe yüzeyin birleşimi sayesinde ses etkili bir şekilde emilir ve yankı önemli ölçüde azalır. Oda akustiğinde hissedilir bir iyileşme için duvar veya tavan yüzeylerinin %30-50'sini soni COLOR ile kaplamanızı öneririz. Plakaların eşit dağılımı, uyumlu bir ses görüntüsü ve belirgin şekilde daha sessiz bir oda etkisi sağlar.
Test edilmiş yangın koruması ile güvenlik
soni COLOR, Avrupa standardı DIN EN ISO 13501'e göre inşaat sektörü için gerekli yangın standartlarını karşılar. Bu sayede akustik emici, güvenli, dayanıklı ve çok yönlü olarak kullanılabilir – sıkı yangın koruma kuralları olan kamuya açık veya ticari alanlarda bile.
İdeal kullanım alanları:
✔ Ofisler ve toplantı odaları
✔ Sınıflar ve eğitim odaları
✔ Oturma odaları ve koridorlar
✔ Anaokulları, muayenehaneler ve kamu binaları
Kolay montaj – esnek ve temiz
soni COLOR akustik panellerin montajı son derece kolaydır:
✔ soni ÖZEL YAPIŞTIRICI ile panelleri pürüzsüz, temiz yüzeylere güvenli bir şekilde sabitleyebilirsiniz.
✔ Tam yüzey yapıştırma istenmiyorsa, soni VELCRO BANT'ı öneririz – esnek duvar montajı için idealdir (tavan montajı için uygun değildir).
Böylece odalarınızı hızlı, temiz ve kişisel olarak tasarlayabilirsiniz – hiç çaba harcamadan.
soni COLOR'un avantajları bir bakışta
✔ Etkili ses emilimi ile hissedilir şekilde daha iyi oda akustiği
✔ Modern trend renklerde dekoratif keçe yüzey
✔ DIN EN ISO 13501 yangın standardını karşılar
✔ Yapıştırıcı veya cırt cırt bant ile kolay montaj
✔ Yüksek kaliteli polyester keçe, uzun ömürlü ve şekil sabit
✔ Ofisler, okullar, muayenehaneler, yaşam alanları ve kamu binaları için idealdir
Arka yüz ekipmanı:
kendinden yapışkansız (nk)
|
Kalınlık:
30 mm
Kıvrımlı süngeri soniflex’ten sipariş edin
soni WAVE kıvrımlı süngerimiz, kalıplanmış poliüretandan yapılmış oldukça etkili bir gürültü koruma ürünüdür. Hava geçirgen, sızdırmaz yüzey (patentlidir) ses dalgalarını etkili bir şekilde emer ve ayrıca yağ, su ve yakıt iticidir.
soni WAVE Uygulamaları
Yüzeyin görsel olarak çekici ve dalgalı yapısı sayesinde tüm frekans aralıklarında mükemmel emilim değerlerine ulaşılır. soni WAVE, özel ve kıvrımlı bir akustik sünger türüdür. Sağlamlığı ve mükemmel emilim özellikleri nedeniyle, özellikle teknik alanda, örneğin makinelerin muhafazasında kullanılır.
Mükemmel emilim değerleri ve karakteristik şekli nedeniyle kayıt stüdyolarında ve müzik prova odalarında da popülerdir.
soni WAVE, falçata ile kolaylıkla istenilen boyutta kesilebilir. Düşük ağırlık ve isteğe bağlı olarak uygulanan kendinden yapışkanlı ekipman size basit ve zaman kazandıran bir kurulum sağlar. Akustik panelin kendinden yapışkanlı olmayan varyantının montajı için soni ÖZEL YAPIŞTIRICI ürünümüzü öneririz.