soni FIX

Bölme duvarlar için soni FIX bağlantı elemanları

Açılı konektör

₺715,64*

Ürün no. 80800033

Mevcut, teslimat süresi 20- 30 iş günü

Tanım
soni FIX, soni MASA SEPARATÖRÜ ve soni SEPARATÖRÜ sabitlemek için paslanmaz çelikten yapılmış yüksek kaliteli bağlantı elemanlarıdır.

soni FIX, soni MASA SEPARATÖRÜ ve soni SEPARATÖR için basit ve çeşitli düzenleme ile sabit kurulum için 45 °, 90 °, 180 ° açılarda veya T-konnektörler olarak mevcuttur.

Sessiz toplantı alanları, oda bölmeleri ve bölme duvarlar hızlı ve kolay bir şekilde kişiye özel tasarlanabilir.
Teknik veriler
Aksesuar: Aksesuar
Ürün hakkında sorunuz

Şu ürünle uyumlu

soni SEPARATÖR
Oda bölme duvarımız soni SEPARATÖR çok özel bir ses emici üründür; odaların akustik optimizasyonuna ek olarak işyerinde daha fazla mahremiyet sunar ve mevcut trend renkleri sayesinde her odayı tazeler.  soni SEPARATÖR, merkezinde yumuşak bir keçe ve her iki tarafı sıkıştırılmış bir polyester keçe ile güçlendirilen malzemeden oluşur. Akustik duvarın görünen yüzeyleri yüksek kaliteli, kir tutmaz dekoratif bir keçedendir. Daha çekici bir görünüm için gürültü koruma elemanlarının üst köşeleri yuvarlatılmıştır. Oda bölme duvarı çok iyi ses emme kapasitesi ile etkileyici bir üründür ve ses seviyesini düşürmek istediğiniz her yerde esnek bir şekilde kullanılabilir. Kurulumu kolay akustik duvar, ofis mimarisine uyumlu bir şekilde uyum sağlar ve yoğun çalışma için hoş koşullar yaratır. İpucu: Ses geçirmez bölmemize her iki taraftan da post it, vb sabitlenebilir. Aksesuar olarak da temin edilebilen sağlam, yüksek kaliteli paslanmaz çelikten yapılmış ayarlanabilir soni FIX Base (teslimat kapsamına dahil değildir) ayaklar sayesinde bölmenin montajı çok kolaydır. Daha fazla bilgiyi montaj talimatlarımızda bulabilirsiniz.

Varyantlar ₺5.409,17*
₺7.702,12*
soni MASA SEPARATÖRÜ
soni MASA SEPARATÖRÜ, işyerinde daha iyi akustiği daha fazla mahremiyetle birleştirir. Ayrıca mevcut trend renkleri sayesinde bölme duvarı her odayı tazeler. soni MASA SEPARATÖRÜ, merkezinde yumuşak bir keçe ve her iki tarafı sıkıştırılmış bir polyester keçe ile güçlendirilen malzemeden oluşur. Akustik duvarın görünen yüzeyleri yüksek kaliteli, kir tutmaz dekoratif bir keçedendir. Daha çekici bir görünüm için gürültü koruma elemanlarının üst köşeleri yuvarlatılmıştır. soni MASA SEPARATÖRÜ çok iyi ses emme kapasitesi ile etkileyici bir üründür ve ses seviyesini düşürmek istediğiniz her yerde esnek bir şekilde kullanılabilir. Kurulumu kolay akustik duvar, ofis mimarisine uyumlu bir şekilde uyum sağlar ve yoğun çalışma için hoş koşullar yaratır. İpucu: Ses geçirmez bölmemize her iki taraftan da post it, vb sabitlenebilir. Aksesuar olarak da temin edilebilen sağlam, yüksek kaliteli paslanmaz çelikten yapılmış soni FIX Clamp (teslimat kapsamına dahil değildir) masa kelepçeleri sayesinde bölmenin montajı çok kolaydır. Daha fazla bilgiyi montaj talimatlarımızda bulabilirsiniz.

Varyantlar ₺2.798,19*
₺5.409,17*